Proiecte speciale

Suntem pregatiti sa abordam proiecte dificile, unicat sau proiecte ce folosesc tehnologii sau materiale de pionierat in domeniul constructiilor, acesta fiind un rezultat al conlucrarii dintre Departamentul de Proiectare si cel de Cercetare-Dezvoltare din compania noastra.

1. Demolare partiala (interventii la constructia existenta), executie constructii si instalatii aferente CENASIC.

In orasul Voluntari din judetul Ilfov urmeaza a se realiza un Centru de Cercetare pentru Nanotehnologii dedicate sistemelor integrate si Nanomaterialelor avansate pe baza de Carbon alcatuit dintr-un corp de cladire cu regim de inaltime P+3E+4R. Corpul se realizează pe amplasamentul unei hale apartinand Institutului National de Cercetare si Dezvoltare  pentru Microtehnologie Bucuresti, hale ce de demolează partial. Corpul ce se construieste va avea ca functiuni la parter o „Cameră albă” si la etajele superioare birouri, spatii tehnice si o sala de conferinte. Etajul 1 este constituit dintr-un spa iu tehnic separat de parter printr-o re ea de grinzi metalice. Înăltimea de nivel a parterului este de 4.50m, a etajului unu si doi de 3.00, a etajului trei de 3.50m si a etajului 4 de 3.20m. Suprafata totala desfasurata e de 1060 mp.

Poze 12.01.2011 005 Picture 021

2. Expertizare tehnica si proiecte de consolidare pentru 58 de case din localitatea Rosia Montana.

S-a evaluat structura de rezistență a imobilelor şi s-au analizat diverse soluţii de intervenţie la structura acestora, astfel incat cerinţele şi criteriile de rezistenţă, stabilitate, rigiditate impuse de codurile şi normele în vigoare să fie satisfăcute.

Este vorba despre construcții realizate și date în folosință în urmă cu cca. 100 de ani, care au fost proiectate și executate după metode tradiționale, cu diverse materiale locale, fără norme sau reguli de conformare structurală documentate tehnic. Din acest punct de vedere a fost nevoie de studii ample si analize extrem de detaliate a particularitatilor fiecarei constructii in parte, pentru stabilirea conditiilor si masurilor de consolidare.

rosia 6 rosia 1 rosia 2 rosia 3 rosia 4 rosia 5

3. PARC FOTOVOLTAIC CALMATUIU, Comuna Călmățuiu, jud, Teleorman