Servicii

Proiectare structuri

Domeniul nostru principal de activitate este cel de proiectare in constructii, precum si de consultanta, ajungand in prezent o companie de top in acest segment de activitate. Compania a cunoscut o ascensiune continua impunându-se pe piata treptat, prin seriozitate si profesionalism. Portofoliul sau de proiecte este extrem de divers cuprinzand lucrari dificile (infrastructuri foarte adanci, de pâna la 6 subsoluri sau structuri dintre cele mai inalte, de pana la 35 de etaje supraterane).

Inginerie geotehnica

In calitatea noastra de proiectanti si consultanti pe specialitatea de inginerie geotehnica, ne concentram eforturile in furnizarea informatiilor complete necesare unei proiectari de specialitate sigure si economice. Astfel, am preluat cu succes responsabilitatea investigatiilor de teren, proiectarea si verificarea lucrarilor pentru multe proiecte de anvergura din România.

Consolidari

Cautam solutii pentru aducerea constructiilor la un nivel de performanta contemporan, solutii bazate pe performanta si pe consecinte. Abordam lucrarile de consolidare prin tehnici si solutii adecvate cu caracterul constructiei (monumente istorice in functie de importanta si destinatia constructiei, de modul si perioada in care ea a fost realizata) cu destinatia existenta si vizata, cu zona geografica in care se afla constructia (hazard natural), cu implicatiile tehnico-economice pe care le atrage exercitul consolidarii.

Project management

Oferim în principal servicii de Project Managment în construcţii dar şi servicii conexe proiectării şi execuţiei precum Design Management, Cost Managemnt, Quallity Management, Time Management având flexibilitate în oferirea acestora funcţie de necesităţile clienţilor.

Consultanta

Bazandu-ne pe experienta dobandita, pe know-how individual profesional, pe rezultatele activitatii departamentului de cercetare-dezvoltare, oferim solutii rapide si eficace, tehnice si economice privind fezabilitatea proiectelor propuse, solutii alternative, solutii practice.

Expertize tehnice

In vederea intocmirii expertizelor tehnice se are in vedere: evaluarea starii in care se gasesc constructiile existente, gasirea solutiilor pentru aducerea structurilor la un nivel de performanta vizat, gasirea solutiilor pentru interventii de extindere, suprainaltare, modificari functionale, investigarea cauzelor si mecanismelor prin care s-a produs degradarea constructiilor in urma actiunilor naturale sau in urma unor accidente (forensic engineering), estimarea tehnico-financiara a implicatiilor rezultate in urma proceselor de evaluare si a solutiilor de interventie; analize de risc.